Gasten

Gasten zijn altijd welkom in onze diensten. Bladel ligt in een recreatieve omgeving en er zijn veel gasten die verblijven op camping of recreatie centra in de omgeving. Komt u met grotere groepen dan horen wij dat graag vooraf.  Meld het per telefoon of via het contact formulier.  Ons kerkje heeft circa 70 vaste zitplaatsen maar met wat improvisatie kunnen is dit zeker uit te breiden.

Diensten

Op deze website kunt informatie vinden over onze diensten en de liturgie die wij volgen. In onze kerk zingen wij uit het nieuwe liedboek van de kerken.

Avondmaal

avondmaaltafelBij de viering van het avondmaal in onze diensten is iedereen welkom.  Ook kinderen mogen bij ons meedoen met deze viering. De keuze om wel of niet deel te nemen aan de Maaltijd des Heeren is in onze visie een persoonlijke verantwoordelijkheid.

Bezichtiging van de kerk

Bezichtiging kan alleen op afspraak of door het bijwonen van de zondagse eredienst.

Ook eventueel voor groepen. Meld het dan even aan per telefoon of via het contact formulier.

Het voorbedenboek

U kunt daarin iets opschrijven waar we in de eerstvolgende dienst voor kunnen bidden of danken. Op die manier kun je elkaar als gemeente ook in gebed nabij zijn.