Gasten

Gasten zijn altijd welkom in onze diensten. Bladel ligt in een recreatieve omgeving en er zijn veel gasten die verblijven op camping of recreatie centra in de omgeving. Komt u met grotere groepen dan horen wij dat graag vooraf.  Meld het per telefoon of via het contact formulier.  Ons kerkje heeft circa 70 vaste zitplaatsen maar met wat improvisatie kunnen is dit zeker uit te breiden.

Diensten

Op deze website kunt informatie vinden over onze diensten en de liturgie die wij volgen. In onze kerk zingen wij uit het nieuwe liedboek van de kerken.

Avondmaal

avondmaaltafelBij de viering van het avondmaal in onze diensten is iedereen welkom.  Ook kinderen mogen bij ons meedoen met deze viering. De keuze om wel of niet deel te nemen aan de Maaltijd des Heeren is in onze visie een persoonlijke verantwoordelijkheid.

Gasteninformatiefolder

Naast alle informatie die u op de website kunt vinden is er voor gasten en bezoekers ook een flyer beschikbaar.welkomstfolder2013
Deze wordt vaak uitgedeeld door de gastvrouw of gastheer bij binnenkomst in de dienst.
Zo niet vraag er dan gerust om.

Maar de folder is ook als pdf beschikbaar en die kunt u bekijken en of downloaden.

Bezichtiging van de kerk

Bezichtiging kan alleen op afspraak of door het bijwonen van de zondagse eredienst.

INLOOP IN “HET WITTE KERKJE” IN BLADEL

Het Witte Kerkje aan de Van Dissellaan 1  Bladel is elke donderdag van 10 uur tot 12 uur ’s morgens  open.

Liturgisch centrum Prot. Kerk Bladel

De predikant, ds. Marie-Jantien Kreeft , of een vervanger, is dan aanwezig en u kunt binnenlopen voor een gesprek, een afspraak bij u thuis of om zomaar even kennis te maken.

In de kerk zelf klinkt zachte muziek en is er gelegenheid om een kaarsje op te steken en iets in het voorbedenboek * te schrijven.

Leden en niet leden van de Protestantse Kerk van harte welkom!

Het voorbedenboek

U kunt daarin iets opschrijven waar we in de eerstvolgende dienst voor kunnen bidden of danken. Op die manier kun je elkaar als gemeente ook in gebed nabij zijn.

Ook eventueel voor groepen. Meld het dan even aan per telefoon of via het contact formulier.