Open Kerk

Einde open kerk op donderdag

Na ruim een jaar de kerk open te hebben gehad op donderdagmorgen hebben we helaas moeten concluderen dat er onder de gemeenteleden van Bladel geen of nauwelijks animo is om even binnen te lopen voor een moment van stilte of juist een gesprek. Afgelopen zomer kwam er wel af en toe een toerist binnen, maar van een ontmoeting met gemeenteleden op de donderdag is niet veel terecht gekomen. Misschien is er geen behoefte aan, of is de drempel toch nog te hoog, het blijft gissen naar de reden, maar feit is wel dat het blijkbaar niet voorziet in een behoefte. Het leek aanvankelijk zo’n goed idee, zeker ook gezien mijn beperkte werktijd, maar als iets niet blijkt te werken is het goed om dat te erkennen en ermee te stoppen. Uiteraard kunt u nu via de telefoon of mail altijd een beroep op mij doen op de dagen dat ik werk in Bladel, de donderdag en een deel van de woensdag, en zal ik wellicht een keer bij u aanbellen om kennis te maken.

Mede namens de kerkenraad, Marie-Jantien Kreeft Dank

kaarsjes