Kerkdienst,

24-maart Tijd: 10:00 - 11:00

Voorganger: Ds  Marie-Jantien Kreeft.

Derde zondag van de 40 dagen tijd.

De veertigdagentijd (ook wel vastentijd of lijdenstijd) is voor christenen een periode van vasten en bezinnen in voorbereiding op Pasen. De vastentijd begint op Aswoensdag en eindigt een aantal weken later op Stille Zaterdag. Christenen vullen het vasten op allerlei manieren in: niet snoepen, geen alcohol drinken, of 40 dagen geen social media gebruiken. Op deze pagina vind je allerlei artikelen over de betekenis van de veertigdagentijd én tips hoe je deze periode kunt vasten.

Muzikale begeleiding: Annelies Cloo

Uitzending: Deze dienst wordt rechtstreeks uitgezonden via Kempen FM in het kader van de kerkelijke programma van 9:00 tot 12:00.
Meer info kijk op  pagina Radio Uitzending

Koffiedrinken na afloop van de dienst.

Na de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten in de Dissel onder het genot van een kop koffie. ( Naast de kerk). Ook gasten zijn hier van harte welkom om kennis te maken met de gemeente leden.

24-maart
,