• Dit event is voorbij.

Gemeenteberaad na afloop van de kerkdienst

20-oktober Tijd: 11:00 - 12:00

Na afloop van de dienst wil de kerkenraad u verder informeren over de gesprekken die op dit moment gaande zijn met de gemeente-adviseur Jack de Koster.

Op advies van onze classis predikant Ds Marco Luijk is de kerkenraad in gesprek met onze kerkelijkadviseur.

Opdrachtomschrijving van de opdracht aan onze adviseur.

De PG Bladel heeft vanwege de ontwikkelingen in de gemeentesamenstelling behoefte aan een onderzoek naar
andere vormen van kerkzijn, met een gerichtheid op de toekomst. Kerkzijn in Bladel en de vieringen in Bladel staan daarbij voorop.
Dit laatste ook gericht op de vele vakantie/kerkgangers in deze streek. Op bestuurlijk niveau is verlichting van de taak nodig waarvoor met name de “combinatie PKN de Kempen”, waarvan de PG Bladel onderdeel uitmaakt, mogelijkheden biedt.
In het onderzoek wordt hiervoor naar oplossingen gezocht.

20-oktober
, ,