Maal en Verhaal

MAAL EN VERHAAL

• Datum:
     –  uur

Het is vaak inspirerend om nieuwe mensen te ontmoeten en te horen wat hen bezighoudt of inspireert. En dat laat zich goed combineren met een gezamenlijke maaltijd. De werkgroep ‘Maal en Verhaal’ organiseert maandelijks een (vegetarische) maaltijd. Tijdens die maaltijd luisteren we naar een vraag of dilemma van een van de groepsleden, delen onze visie daarop en laten ons verrassen.

Ben je tussen de 40 en 65 jaar? Dan ben je van harte welkom, als je lid bent van de Agnus Dei-gemeente en ook als je geen lid bent. We laten ons inspireren in brede zin: levensbeschouwelijk, filosofisch, bijbel, boek of bijvoorbeeld een bericht uit de krant.

De tafel wordt gedekt in de tuinkamer van onze kerk. Inloop vanaf 17.45 uur, de afsluiting is omstreeks 20 uur. De kosten bedragen circa € 5 per maaltijd.

Aanmelden via Whatsapp
Fien de Ronde, 06 2957 7649.

Begin:
19-juni Tijd: 17:45