Vacature Organist / Pianist

Omschrijving:

(In de diensten in het witte kerkje wordt er zondags veel gezongen.)

Voor de begeleiding van de zang is er een orgel en een piano beschikbaar. Deze instrumenten worden bij toerbeurt bespeeld door ons organisten team.

Eén van de organisten is in 2019 voor langere tijd afwezig en hierdoor wordt de belasting van de andere 2 leden te groot.

Daarom zoeken wij versterking van ons muzikale team.

Vacature:

Organist / pianist voor begeleiding gemeentezang.
Het betreft een vrijwilligerstaak (onkostenvergoeding beschikbaar).

Kwaliteiten.

Heeft u plezier in het bespelen van een orgel en of piano en wilt u graag iets doen met uw talenten dan bent u welkom. Nee wij zoeken geen professionals van hoog niveau. Foutjes maken is menselijk en dat overkomt iedereen wel eens.

Taak:

In de zondagse diensten in de protestantse kerk wordt gezongen door de gemeente.

Wij zoeken een organist en of pianist die in de zondagsmorgendienst de gemeente wil begeleiden op ons kabinet orgel of op de elektronische piano.

Waar en wanneer?

Protestantse kerk aan de Van Dissellaan Bladel
Aantal uren: in overleg en maximaal 1 of 2 x per maand 1 ½ uur
Wanneer: Zondagmorgen van 9:30 tot 11:00 uur
Periode: Hele jaar volgens vooraf af te spreken rooster.

Wie zoeken wij?

Leeftijd: Alle leeftijden
Gevraagde kennis: ervaring met het bespelen van het instrument op amateur niveau of beter.
affiniteit met de doelgroep.Muziek:
De gemeente zingt uit het nieuwe liedboek van de kerken. Bladmuziek hiervoor is aanwezig.
Tijdens de momenten van meditatie en vooraf en na afloop van de dienst wordt door de muzikant zelf passende muziek ten gehore gebracht.

Wie zijn wij?

De Protestantse Gemeente te Bladel is, zoals de naam al zegt, verbonden aan de landelijke Protestantse Kerk in Nederland.

Doelstelling:

De Protestantse Gemeente te Bladel heeft de intentie om de boodschap van liefde, zorg en barmhartigheid voor elkaar en voor anderen, zoals die wordt beleden vanuit de Protestante Kerk in Nederland, zo goed en zolang zij dat kan, te blijven verkondigen.
Zij wil dit doen in woord en daad.

Henk Brouwer
Akkerwinde 55